Műkörmök

 

Idén a legtrendibb körmök a hegyes alakúak. De egy hagyományos műkörmöt is megtudnak csinálni szépre a profik.

 

Hegyes alakú műkörmök:

Ez egy egyszerű fekete-fehér, virágos mintájú köröm.

Ez a köröm már eléggé bonyolult. De a színei csodásan pompáznak. Ez egy tipikus"nyári köröm". Persze máskor is lehet "hordani".

 

 

  Ezt Nos ez viszont egy alaposan kidolgozott köröm de megéri. Az ilyenekkel rengeteg a munka is, inkább nyáron érdemesebb megcsináltatni hiszen ez inkább a nyár színei mint bármely más évszaké.

Ezen a képen egy kicsikét megfigyelhetjük hogy milyen pontossággal készül el egy műköröm.

 

Hagyományos alakú műkörmök:

Ez a hagyományos köröm is rengeteg munkával készülhetett el. Nagyon szép, fekete virágos műköröm. Ezt a fajtát a hétköznapokban is lehet "hordani", de persze, megengedett ünnepre és más hivatalos eseményre is.

Ez egy igazán hagyományos, egyszerű de még is szép mintázat egy körömre. Az e-fajta mintázatot sokkal egyszerűbb elkészíteni mint az előbb látottakat. Magát a festést feldobja egy egyszerű strassz kő.

Ez már viszont a teljesen megszokott köröm. Porcelán hatású. A köröm végére fehér körömlakk van festve és az egészet át lehet festeni átlátszó lakkal ami megadja a csillogást. Ezt a körmöt mindenki megtudja csinálni otthon, saját készítésűleg a saját körmére is akár, de ha nincs elég kézügyessége akkor egy profi műkörmös eléggé hamar elkészül vele.

 

 

 

 

És ittvan egykis film a Műköröm készítésére!

 

 

Egyszerű műköröm:

 


 

Épített Porcelán-os Műköröm:

 

VideĂłklipp cĂ­me

 

 

 

 Épített Zselé-s műköröm:

 

 

VideĂłklipp cĂ­me

 

 

Csajos_Csajok oldalmenü!Puxx
Naptár
Szavazás
Szted mék stílus hasonlít hozzás?
Barbie.girl=)
gót
cuki,bohókás
nincs stílusom
egyedi stílusom van